Redigeren

Redigeren

Gerbrand Martini van Martini Art Dojo heeft samen met Rita Kroeze een mooi trainingscentrum in het centrum van Deventer. Zijn woorden weegt hij goed af en zijn boodschap heeft hij helder. De basis van zijn teksten staat dan ook vaak al op papier.

Maar is het wel goed geschreven en zitten er geen fouten in, vraagt hij zich soms af? Daarom zocht hij iemand om zijn teksten te redigeren.

Teksten redigeren en herschrijven is nog steeds een heel leuk aspect van mijn werk. Of ik nou webteksten of trainingsmateriaal moet redigeren, het geeft altijd voldoening om te zorgen voor foutloze teksten, die nóg beter de kern van de boodschap raken en professioneler overkomen omdat her en der een alinea die niet lekker liep is herschreven.

Share this post:

Agnes

Het mooie aan mijn vak is dat ik veel met mensen in gesprek ben over hun vak, hun bedrijf en hun klanten. Ik mag net zo lang vragen stellen, totdat ik alles weet wat nodig is voor een goed communicatieadvies of het schrijven van goede teksten voor de marketing en communicatie.

Agnes FolkersmaRedigeren

Related Posts

Take a look at these posts