Webteksten schrijven

Webteksten schrijven en een nieuwe website

In iedere man schuilt een autoliefhebber, volgens Erik Kappen. Daar zou hij weleens gelijk in kunnen hebben. Erik begeleidt particulieren bij het vinden van de net wat luxere, maar toch betaalbare auto’s die in Nederland schaars zijn. Hij gaat graag een dagje met klanten op stap naar Duitsland. Als autoliefhebbers onder elkaar, op zoek naar een luxe uitgevoerde, zeer comfortabele personenauto of sportwagen.

Erik zocht een webbouwer en iemand om zijn webteksten te schrijven. SEO-teksten welteverstaan. In een coproductie met Basis Reclame en Marja Poldersmans Fotografie hebben we in korte tijd een mooie website gerealiseerd.

Met Erik heb ik gekeken naar de doelgroep, de structuur van de website, de pakketten die hij wilde aanbieden, de uitstraling die de site moest hebben en de toon die hij zocht. Daarna kon ik snel aan de slag met webteksten schrijven. Binnen 6 weken was de website online. Een geslaagde coproductie!

Agnes

Het mooie aan mijn vak is dat ik veel met mensen in gesprek ben over hun vak, hun bedrijf en hun klanten. Ik mag net zo lang vragen stellen, totdat ik alles weet wat nodig is voor een goed communicatieadvies of het schrijven van goede teksten voor de marketing en communicatie.

Agnes FolkersmaWebteksten schrijven en een nieuwe website

Related Posts

Take a look at these posts